POR: S-a lansat linia de finantare pentru proiecte care vizeaza patrimoniul cultural

Categorie: Stiri generale

28/03/2016

Salveaza ca PDF Tipareste Trimite email Trimite mai departe
Comentarii Etichete: proiecte, ONG, patrimoniu cultural, UNESCO, investitii, finantare, AM POR

finantareAutoritatea de Management POR a lansat vineri 25 martie 2016, ghidul pentru Axa prioritara 5 – Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, Prioritatea de investitii 5.1 – Conservarea, protejarea, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural si cultural.

Depunerea de proiecte va avea loc intre 25.05.2016, ora 12:00 si 25.11.2016, ora 12:00. In cadrul acestei prioritati de investitii se vor finanta restaurarea, protectia, conservarea si valorificarea durabila a obiectivelor de patrimoniu UNESCO, patrimoniu cultural national (indiferent de localizare, urban sau rural) si patrimoniu cultural local din mediul urban.

Valoarea maxima a proiectului poate fi de 5 milioane euro, iar in cazul obiectivelor de patrimoniu inscrise pe lista UNESCO, valoarea maxima a proiectului este de 10 milioane euro.
Solicitantii eligibili in cadrul acestui apel de proiecte pot fi:

  • Unitati administrativ-teritoriale
  • Autoritati ale administratiei publice centrale
  • Unitatile de cult
  • ONG-uri
  • Parteneriate intre aceste entitati, respectiv: Unitate administrativ-teritoriala, in calitate de lider in parteneriat cu alta unitate administrativ-teritoriala, cu o autoritate a administratiei publice centrale, unitate de cult sau ONG; Autoritate a administratiei publice centrale, in calitate de lider in parteneriat cu o unitate administrativ-teritoriala, o unitate de cult sau ONG.
Descarca Ghidul Solicitantului

Sursa: ADR Nord Vest

Citeste si…

Lasa un comentariu


Codul de securitate Textul din imagine:
(Genereaza alt text)

My esimplu - Intra in cont

am uitat parola

Nu ai cont? Creeaza cont nou

Banner
Banner

Citeste si...

BNR nu a avut curajul sa reduca dobanda,desi scaderea inflatiei o cerea.Temerile externe au prevalat Relaxarea politicii monetare se lasa asteptata, cu toate ca inflatia a scazut abrupt, din cauza incertitudinilor legate de evolutiile mediului extern, ale fluxurilor de capital si ale preturilor administrate si volatile, scrie Ziarul Financiar in edi ...