POR: S-a lansat linia de finantare pentru proiecte care vizeaza patrimoniul cultural

Categorie: Stiri generale

28/03/2016

Salveaza ca PDF Tipareste Trimite email Trimite mai departe
Comentarii Etichete: proiecte, ONG, patrimoniu cultural, UNESCO, investitii, finantare, AM POR

finantareAutoritatea de Management POR a lansat vineri 25 martie 2016, ghidul pentru Axa prioritara 5 – Imbunatatirea mediului urban si conservarea, protectia si valorificarea durabila a patrimoniului cultural, Prioritatea de investitii 5.1 – Conservarea, protejarea, promovarea si dezvoltarea patrimoniului natural si cultural.

Depunerea de proiecte va avea loc intre 25.05.2016, ora 12:00 si 25.11.2016, ora 12:00. In cadrul acestei prioritati de investitii se vor finanta restaurarea, protectia, conservarea si valorificarea durabila a obiectivelor de patrimoniu UNESCO, patrimoniu cultural national (indiferent de localizare, urban sau rural) si patrimoniu cultural local din mediul urban.

Valoarea maxima a proiectului poate fi de 5 milioane euro, iar in cazul obiectivelor de patrimoniu inscrise pe lista UNESCO, valoarea maxima a proiectului este de 10 milioane euro.
Solicitantii eligibili in cadrul acestui apel de proiecte pot fi:

  • Unitati administrativ-teritoriale
  • Autoritati ale administratiei publice centrale
  • Unitatile de cult
  • ONG-uri
  • Parteneriate intre aceste entitati, respectiv: Unitate administrativ-teritoriala, in calitate de lider in parteneriat cu alta unitate administrativ-teritoriala, cu o autoritate a administratiei publice centrale, unitate de cult sau ONG; Autoritate a administratiei publice centrale, in calitate de lider in parteneriat cu o unitate administrativ-teritoriala, o unitate de cult sau ONG.
Descarca Ghidul Solicitantului

Sursa: ADR Nord Vest

Citeste si…

Lasa un comentariu


Codul de securitate Textul din imagine:
(Genereaza alt text)

My esimplu - Intra in cont

am uitat parola

Nu ai cont? Creeaza cont nou

Banner
Banner

Forum

Cele mai recente Cele mai vizitate

Citeste si...

Romania, pe primul loc la accesarea fondurilor europene prin intermediul Programului Comunitar CIP ICT PSP Romania se situeaza pe primul loc in privinta sumei de finantare recomandata in randul Statelor Membre care au aderat la Uniunea Europeana dupa 2004, conform datelor furnizate de Directoratul General pentru Societate Informationala si Media al Comisi ...