Fundatia Post-Privatizare organizeaza conferinta de finalizare a proiectului "Investitori in oameni"

Categorie: Stiri generale

26/04/2012

Salveaza ca PDF Tipareste Trimite email Trimite mai departe
Comentarii Etichete: investitii, IMM, finantare, responsabilitate sociala, POS DRU, resurse de afaceri

alt


Fundatia Post-Privatizare (FPP), Uniunea Generala a Industriasilor din Romania (UGIR) si Assessment North East (ANE) anunta finalizarea cu succes a proiectului „Investitori in oameni – parteneriat transnational pentru cresterea interesului angajatorilor in dezvoltarea resurselor umane si pentru cresterea responsabilitatii sociale a intreprinderilor" si va invita cu acest prilej sa participati la Conferinta finala ce va avea loc vineri, 27 aprilie 2012, la hotelul Minerva, Bucuresti, incepand cu ora 10.30.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 Investeste in oameni!" si urmareste dezvoltarea si consolidarea capacitatii partenerilor sociali si a organizatiilor non-guvernamentale prin promovarea si sprijinirea investitiei in resursele umane si responsabilitatea sociala a intreprinderilor folosind metodologii europene inovatoare.

Conferinta finala va prezenta rezultatele obtinute in urma implementarii proiectului si va prilejui intalnirea cu cei mai activi profesionisti din domeniul CSR, conectarea la ultimele tendinte si noutati din domeniu, precum si dezvoltarea propriei retele de expertiza pentru toti cei interesati. Detalii despre acest eveniment precum si modalitatea de inscriere sunt disponibile pe pagina web a evenimentului. Mentionam faptul ca proiectul acopera cheltuielile de transport, cazare si masa pentru participantii cu domiciliul in afara localitatii.

Pentru consultarea conditiilor de participare, va rugam sa vizitati http://investitori-in-oameni.ro/formular-de-inscriere-la-conferinta-finala/. Detalii suplimentare se pot obtine de la Claudia Tutunaru - telefon: 0753.146.860, e-mail: claudia.tutunaru@ugir.ro.

Va asteptam cu interes!

Peter Barta
Manager proiect
Fundatia Post Privatizare    
Stefan Varfalvi
Presedinte Colegiu Permanent UGIR
Manager adjunct de proiect

Citeste si…

Lasa un comentariu


Codul de securitate Textul din imagine:
(Genereaza alt text)

My esimplu - Intra in cont

am uitat parola

Nu ai cont? Creeaza cont nou

Banner
Banner

Forum

Cele mai recente Cele mai vizitate

Citeste si...

Instrumente de economie sociala pentru integrarea grupurilor vulnerabile AUR – Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane, alaturi de partenerii sai Universitarea “Babes-Bolyai” Cluj-Napoca, SC SIVECO Romania SA, Fundatia Post-Privatizare si Coalitia Karat (Polonia) invita in ...