Despre proiectul Esimplu

Categorie: Content

15/03/2010


Portalul esimplu.ro este prima platforma de anvergura nationala destinata intreprinderilor mici si mijlocii din Romania. Creata in anul 2007, la initiativa Uniunii Europene, a Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului si a Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, in cadrul unor programe Phare destinate imbunatatirii mediului de afaceri antreprenorial, portalul esimplu.ro este acum parte a portofoliului de produse si servicii al Fundatiei Post-Privatizare. Odata cu aceasta, proiectul esimplu.ro a fost prima nominalizare a Romaniei la Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale 2009/2010, la categoria « Imbunatatirea mediului de afaceri », premii decernate in cadrul Saptamanii Europene a IMM-urilor.
 

 Portalul esimplu.ro pune la dispozitia intreprinzatorilor o gama vasta de resurse si informatii de business pentru intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri. De asemenea, prin intermediul sectiunii in limba engleza, esimplu.ro este o platforma de match-making intre firmele mici si mijlocii romanesti si cele straine interesate sa isi stabileasca relatii de business in Romania.
 

 Esimplu.ro isi propune sa devina cel mai cuprinzator centru de resurse pentru intreprinzatori existenti si potentiali, un one-stop-shop in care acestia pot afla toate informatiile de care ar avea nevoie pentru a-si desfasura activitatea in mod sustenabil.

My esimplu - Intra in cont

am uitat parola

Nu ai cont? Creeaza cont nou

Banner
Banner

Forum

Cele mai recente Cele mai vizitate