Confidentialitatea informatiilor

Categorie: Content

13/03/2010


Protectia datelor cu caracter personal

Portalul www.esimplu.ro este operat de Fundatia Post-Privatizare cu sediul social in Bucuresti, Sector 1, Calea Plevnei, nr. 46-48, corpurile A si B, etajele 1 si 2 , cod postal  010233. Adresa de contact este: Bucuresti, Sector 1, Calea Plevnei, nr. 46-48, telefon: 031.1000.719, fax: 031.1000.720, avand codul unic de inregistrare nr. 9772837, numarul de ordine de la registrul persoanelor juridice 3046/B/1996.

Fundatia Post-Privatizare este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. 14731.

Fundatia Post-Privatizare acorda o atentie deosebita respectarii confidentialitatii online pentru utilizatorii portalului, mai ales datorita faptului ca vorbim despre derularea unei afaceri. Aceasta declaraţie guvernează politicile noastre de confidentialitate referitoare la toti utilizatorii portalului www.esimplu.ro. Dat fiind ca putem schimba sau modifica acest regulament fara a te anunta in prealabil, te rugam sa verifici periodic acest regulament pe portal.
 
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Fundatia Post-Privatizare are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate si oferirea servicii de comunicatii electronice.

Esti obligat(a) sa furnizezi datele, acestea fiind necesare atat pentru inregistrarea ca membru al comunitatii eSimplu.ro, cat si pentru oferirea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul portalului. Refuzul de a face acest lucru determina imposibilitatea noastra de a te intregistra ca membru al comunitatii eSimplu.ro.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, reprezentantii legali ai persoanei vizate, partenerii contractuali ai operatorului, numai in masura in care acestia contribuie la oferirea de servicii prin intermediul portalului eSimplu.ro, membrului ale carui date sunt comunicate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la punctul de lucru al Fundatiei Post-Privatizare, din Calea Plevnei, nr. 46-48, Sectorul 1, Bucuresti sau prin trimiterea unui mesaj in acest sens la info (at) postprivatizare.ro.

Daca anumite date sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil.

Cum sunt stocate informatiile care permit identificarea personala?

Informatiile care permit identificarea personala colectate de portalul eSimplu.ro sunt stocate in siguranta, nefiind accesibile niciunei terte parti, cu exceptia cazurilor mentionate mai sus.

Ce optiuni sunt la dispozitia utilizatorilor in legatura cu colectarea, utilizarea si distribuirea informatiei?

Vizitatorii si utilizatorii inregistrati pot alege sa primeasca informatii nesolicitate sau sa fie contactati de noi si/sau de furnizorii nostri si de agentiile afiliate, atunci cand raspund la mesajele electronice conform instructiunilor sau contactandu-ne la suport (at) postprivatizare.ro.

Portalul foloseste cookies?

Da. Portalul eSimplu.ro foloseste cookies pentru a pastra informatii legate de preferintele vizitatorilor nostri si de serviciile pe care acestia le selecteaza. De asemenea, folosim cookies din motive de siguranta, pentru a proteja informatiile referitoare la utilizatorii inregistrati. De exemplu, daca un utilizator inregistrat se conecteaza la portal si nu-l foloseste mai mult de 10 minute, utilizatorul inregistrat respectiv va fi deconectat automat.

Cum foloseste portalul eSimplu.ro informatiile legate de conectare?

Portalul eSimplu.ro utilizeaza informatia legata de conectare inclusiv, dar fara a se limita la adresele de FI/IP, FSI/ISP si tipurile de programe de cautare pentru a analiza tendinte, pentru a administra portalul si pentru a culege informatii demografice cu caracter general.

Cum asigura portalul securitatea informatiilor ce permit identificarea personala?

Toti angajatii Fundatiei Post-Privatizare cunosc politica si practicile noastre de securitate. Informatiile ce permit identificarea personala a vizitatorilor si utilizatorilor nostri inregistrati sunt accesibile numai unui numar limitat de angajati calificati, carora li se da o parola pentru a avea acces la informatii. Conturile utilizatorilor sunt actualizate periodic, astfel incat sa se elimine conturile persoanelor care nu mai lucreaza in cadrul operatorului sau care nu mai au nevoie de acces la datele cu caracter personal. Toate schimbarile periodice sau neperiodice aparute in sistem se fac numai de catre personalul IT autorizat in acest sens. Desi ne luam toate masurile comerciale rezonabile pentru a mentine securitatea portalului, pot aparea erori in comunicatiile electronice si in bazele de date, in unele incercari de accesare a portalului; in consecinta, nu iti putem garanta ca astfel de evenimente nu vor avea loc si nu raspundem pentru astfel de intamplari.

Cum pot corecta vizitatorii inadvertentele din informatiile ce permit identificarea personala?

Vizitatorii si utilizatorii inregistrati ne pot contacta pentru a actualiza informatiile ce permit identificarea personala, trimitand un mesaj electronic la adresa suport (at) postprivatizare.ro.

Poate un vizitator sa stearga sau sa dezactiveze informatiile ce permit identificarea personala colectate de portal?


Portalul pune la dispozitia utilizatorilor un mecanism de stergere/dezactivare a informatiilor ce permit identificarea personala din bazele de date ale portalului, prin trimiterea unui mesaj in acest sens la suport (at) postprivatizare.ro. Totusi, datorita copiilor de siguranta si stergerilor din sistem, s-ar putea ca stergerea unei vizite sa fie imposibila fara sa se pastreze cateva informatii. O persoana care doreste sa-si dezactiveze informatiile ce permit identificarea personala va beneficia de stergerea functionala a acestor date, iar Fundatia Post-Privatizare nu va vinde, transfera sau utiliza informatiile legate de identificarea personala a vizitatorului respectiv in niciun alt mod de transfer de date.

Ce se intampla daca se schimba politica de confidentialitate?

Fundatia Post-Privatizare va informa toate partile cu privire la modificarile politicii noastre de confidentialitate prin afisarea acestora pe portal. Totusi, daca survin modificari ale politicii de confidentialitate intr-un mod care ar putea duce la divulgarea de informatii ce permit identificarea personala, a caror confidentialitate a fost solicitata in mod expres de catre un vizitator sau utilizator inregistrat, Fundatia Post-Privatizare va contacta respectivul vizitator sau utilizator inregistrat pentru a ii permite sa preintampine difuzarea datelor respective.

My esimplu - Intra in cont

am uitat parola

Nu ai cont? Creeaza cont nou

Banner
Banner