Aviz juridic

Categorie: Content

13/03/2010


Continutul si intretinerea acestuia sunt asigurate de Fundatia Post-Privatizare. Prin utilizarea portalului accepti conditiile legale si termenii de utilizare de mai jos, in totalitate si fara niciun amendament. Acesti termeni pot fi revizuiti oricand, fara anunt prealabil, de aceea te rugam sa il consulti in mod regulat. In cazul in care nu esti de acord cu conditiile si termenii de utilizare, te rugam sa nu folosesti portalul.
Esimplu.ro este marca aflata sub protectia Fundatiei Post-Privatizare. Toate celelalte nume comerciale, marci inregistrate, logo-uri si marci de servicii prezente pe acest portal sunt proprietatea detinatorilor lor de drept.

Drepturi de proprietate si restrictii privind utilizarea

Materialele de pe acest portal sunt proprietatea eSimplu.ro, cu exceptia tuturor materialelor ale caror surse de preluare sunt mentionate in mod specific la inceputul, in cadrul sau la finalul materialului respectiv. Nimic de pe acest portal nu poate fi folosit pentru a crea, prin implicare, excludere sau prin orice alt fel, nicio autorizatie sau drept pentru niciun drept de autor, patent, marca inregistrata sau orice alt drept corelat al Fundatiei Post-Privatizare sau al oricarei alte terte parti. Acest portal si tot ceea ce contine, inclusiv, dar nelimitat la materiale audio, video, coduri html, imagini grafice si text, nu pot fi copiate, reproduse, republicate, incarcate, afisate, transmise sau distribuite, in niciun fel, fara acordul prealabil, in scris, al Fundatiei Post-Privatizare. Fac exceptie vizualizarea, copierea si tiparirea materialelor si ilustratiilor din segmentul public al portalului, numai pentru uz personal, necomercial, cu conditia sa nu stergi sau sa modifici niciunul din anunturile privind drepturile de proprietate, marcile inregistrate si alte drepturi corelate ale Fundatiei Post-Privatizare. Toate drepturile care nu sunt garantate in mod expres aici sunt rezervate.

Clauza de delimitare pentru garantie si limitarea raspunderii

Acest portal poate contine erori tehnice sau erori tipografice si toate informatiile de pe acesta sunt prezentate fara niciun fel de garantie, nici explicita nici implicita. Fundatia Post-Privatizare nu va raspunde in nicio situatie si nu va suporta nicio consecinta pentru nicio dauna speciala, indirecta sau produsa pe cale de consecinta, care poate include, dar nu se limiteaza la pierderea de venituri sau de profit, intreruperea afacerii, pierderi de programe sau de date, indiferent daca acest lucru a fost suportat de tine sau de o terta parte, care pot rezulta ca urmare a utilizarii acestui portal, chiar daca suntem instiintati de posibilitatea producerii unor astfel de daune. Informatiile de pe acest portal si orice produse sau servicii la care face referire acesta pot fi modificate in orice moment, fara nicio instiintare prealabila.

Legi aplicabile

Acest portal este sub gestionarea  Fundatiei Post-Privatizare. Prin accesarea acestui portal, esti de acord cu faptul ca toate legile si regulamentele din Romania, fara legatura cu principiile conflictului prevederilor lor, se aplica tuturor aspectelor legate de utilizarea acestui portal.

Date de contact

Daca ai intrebari privind aceste informatii legislative si termenii de utilizare, te rugam sa ne contactezi la adresa info (at) postprivatizare.ro.

My esimplu - Intra in cont

am uitat parola

Nu ai cont? Creeaza cont nou

Banner
Banner

Forum

Cele mai recente Cele mai vizitate