Ajutor

Categorie: Content

13/03/2010


Portalul www.esimplu.ro  este o platforma de servicii oferite intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) din Romania, prin care acestea pot avea acces la informatii de ultima ora legate de domeniile de interes, la documente legislative si de informare privind diferitele surse de finantare, la consultanta specializata si la forumuri de discutii cu alti intreprinzatori si consultanti, etc.
Portalul www.esimplu.ro este structurat pe mai multe categorii ce pot fi vizbile din momentul in care ai accesat pentru prima data portalul.
Pe portal isi pot crea cont si cei care nu au inca o firma dar care au nevoie de informatii care sa ii ajute sa isi construiasca una. Dupa ce se creeaza contul, ca si utilizator, ai posibilitatea sa adaugi toate firmele pe care le detii.

Intrebari frecvente

Inregistrare

1.    De ce sunt adresele de e-mail scrise in stilul postprivatizare (at) postprivatizare.ro?
Echipa esimplu.ro are in vedere securitatea utilizatorilor. De aceea, dorim sa evitam spam-urile si te rugam ca, atunci cand ne contactezi prin e-mail, sa inlocuiesti (at) cu semnul @.

2.    Cum imi aleg codul CAEN/domeniul de activitate?
Dupa ce te inregistrezi ai posibilitatea sa adaugi firmele pe care le detii din meniul „My esimplu” apasand pe butonul „Adauga o firma”. Astfel ti se deschide o pagina unde vei completa mai multe campuri printre care si „Domeniul principal de activitate” (care se refera la cele 21 de activitati principale din economia nationala).

3.    Cum imi recuperez parola?
In partea de inregistrare („My esimplu – intra in cont”) sub campurile de autentificare exista un link numit „am uitat parola” care te va indruma spre pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru recuperarea parolei.

4.    Cat ma costa sa imi inregistrez firma?
Inregistrarea pe portalul www.esimplu.ro este gratuita.

5.    De ce este sectiunea „International Enterprise"(Companii straine) in limba engleza?
Aceasta sectiune este in limba engleza intrucat este dedicata exclusiv companiilor straine interesate sa investeasca in Romania si, prin urmare, contine informatii diferite fata de celelalte sectiuni.


Servicii

1.    Ma intereseaza sa aflu mai multe informatii despre oportunitati de finantare. Unde le pot gasi?
Informatii despre oportunitati de finantare, fonduri structurale, programe nationale pentru IMM-uri si altele de acest gen pot fi regasite in directoarele cu diverse documente in acest sens, disponibile pe portal sau poti sa scrii pe forumul „Fonduri structurale” si expertul in accesarea fondurilor structurale iti va raspunde.

2.    Cum pot beneficia de servicii de consultanta pentru afacerea mea?
Te rugam sa ne scrii la adresa suport (at) postprivatizare.ro in legatura cu serviciile de consultanta de care ai nevoie, pentru a putea veni cat mai bine in sprijinul tau.

3.    Care dintre serviciile acestui portal sunt contra cost si care este procedura de plata?
In prezent, utilizarea serviciilor si informatiilor puse la dispozitie de portalul www.esimplu.ro se face in mod gratuit.

4.    Cum pot intra in legatura cu alte IMM-uri sau cu firmele de consultanta?
Primul pas este cel de inregistrare (daca nu esti deja inregistrat). Apoi, dupa ce te autentifici pe portal, de pe prima pagina din sectiunea „Cauta firme in esimplu.ro”, selectezi judetul, orasul, domeniul principal de activitate si cuvintele cheie care te intereseaza, iar motorul de cautare iti va afisa toate firmele care corespund criteriilor selectate de tine.


Aceasta lista de intrebari frecvente va fi actualizata in permanenta, pe masura ce vom activa noi servicii si in functie de solicitarile trimise de utilizatorii nostri. Daca ai si alte intrebari la care iti putem raspunde sau care consideri ca pot fi de interes si pentru alti intreprinzatori, te rugam sa ne scrii la adresa info (at) postprivatizare.ro.

My esimplu - Intra in cont

am uitat parola

Nu ai cont? Creeaza cont nou

Banner
Banner

Forum

Cele mai recente Cele mai vizitate